Sommeren er snart forbi, meeeen…

Jobsøgningen og forventningen om snart at få et job er stadig stigende. Jeg har været til én samtale, og skal til min næste samtale på onsdag i den kommende uge. Jeg er spændt på om det giver resultat for jeg mangler godt nok noget at give mig til = jeg er total klar på at give den gas når jeg starter på arbejdsmarkedet.

Men det er nu ikke alt min tid der går med jobsøgning, og det kan til tider være svært at finde ud af hvad tiden herhjemme skal gå med. Jeg laver en del praktiske og til tider kedelige ting såsom at lure på nettet, men jeg hygger heldigvis også med Lene (Yeeeehaaaa!!!), besøger familien og samler op på vennerne som desværre er blevet forsømt lidt på det sidste. I dag har jeg renset en af lædersofaerne og givet den læderfedt og nu skal den bare lige poleres. Jeg tror jeg tager i Silvan i dag efter lidt småting og lurer forbi Idémøbler… Skriver nok en ansøgning mere i aften og giver køkkenbordet olie, renoverer et par lamper jeg har købt for til sidst at slutte dagen af med en øl når Lene kommer hjem sent i aften.

Thats it, og hvis man ganger det med det antal dage jeg går ledig + lidt afslapning af og til, så har man nok ca. regnet mit aktivitetsniveau på hverdage ud.

Share