EDW-kursus i hovedstaden

Jeg var på et kursus i Enterprice Dataware House modellering hos Platon i København her i ugen. Det er et kursus jeg varmt kan anbefale til alle som arbejder med Dataware House, Business Intelligence og ETL som ønsker en ny måde at anskue modellering deres Dataware House på. Platons 2. generations model gør op med blandingen af ER og dimensionel moddelering.

Ud over at være på kursus gik jeg en tur rundt i den gamle del af København. Det er længe siden jeg har været rundt i byen, og det var rart at få frisket minderne fra min tid i Den Kongelige Livgarde op. Bland andet med en tur på Kastellet og forsvarsministerens bolig (se billede neden under).

Jeg bliver stadig fascineret over denne fæstning og når man går mellem de meget gamle bygninger, kan jeg slet ikke lade være med at tænke på hvordan man mon levede den gang stedet blev opført af kong Christian IV d. 28. oktober i 1624. I forhold til Aalborg hvor jeg bor, er der mange spændende detaljer ved de Københavnske bygninger som er blevet bevaret. Jeg håber da også at man så vidt muligt søger at bevare disse bygninger i fremtiden så alle kan se den omhyggelighed der har været i udførslen af bygningerne – alle de detaljer som næppe er at finde i nutidens byggerier.

Share