Så har vi købt ny bil

Nu er Focus’en blevet opgraderet til en Skoda Octavia 2.0 TDI Elegance og det er i den grad en opgradering der kan mærkes. Det der umiddelbart er den største forskel er den overvældende gode komfort der er i Octaviaen.

Den 10 år gamle Ford Focus 2.0 Trend var ikke ligefrem støjsvag og den var blevet ret hård efter at en sænkning samt de 17″ alufælge. Det gjorde den dog ret sjov at køre i, men de 6500 km. sommerferie på ujævne veje i Norge var ikke lige det den var bedst til. Dertil var det ikke den mest økonomiske bil da den kunne køre 11-12 km/l.

Da vi blev ret bidt af det med “kør selv ferie” samt det faktum at Focus’en var ved at boble en smule ved nogle af listerne rund omkring, besluttede jeg mig for at sælge den. Vi havde egenlig besluttet os for at købe den nye Ford Focus med en diesel motor og som stationcar eller den nye Kia Ceed SW, men efter at have prøvet en VW Passat fra 2005 var jeg lidt mere hooked på noget med mere komfort. Men Passat’en var lige lidt for meget i den dyre ende. Så var det at jeg fik øjnene op for Octaviaen som jo har mange af de samme dele som der sidder i en Passat/Touran.

Efter at have prøvekørt et par Octavia’er var vi helt overbeviste om at det var bilen som vi skulle have, og den 2 liters diesel udgave var tilmed meget økonomisk med sine 17,9 km/l. ved blandet kørsel. Vi fandt frem til en Skoda Octavia 2.0 TDI Elegance på bilbasen.dk som var til salg i Viborg, og skrev papirene under dagen efter at min Ford Fokus blev solgt, så det gik ret stærkt. En uge efter var den vores og der er ikke en eneste dårlig ting at sige om bilen. Jeg har et smil på hver gang jeg sætter mig ud i den og jeg kan ikke vente med at køre på ferie i den her til sommer…

Share

One thought on “Så har vi købt ny bil

Der er lukket for kommentarer.