Sony DLSR Alpha 100

I mandags blev jeg den glade ejer af et Sony DLSR Alpha 100 – mit første spejlreflekskamera, og jeg må sige at kameraets antal af features er noget overvældende. Med en del hjælp fra min kollega Ivan, har jeg fået lidt styr på begreberne, men jeg har stadig vildt meget at lære.

Jeg tror at kameraet er et ok begynderkamera, og hvorvidt det lige er et Sony der er bedst til at lave kameraer i denne klasse, vil jeg nok have mine forbehold. Men prisen på det brugte kamera jeg købte var det der fik mig til at vælge Sony DLSR Alpha 100. Ellers havde jeg klart valgt Canon EOS 450D som er helt fantastisk som begynderkamera med masser af muligheder.

Jeg har taget et par testbilleder med kameraet, og jeg synes egentlig at det er ok at bruge. Du kan finde flere billeder her.

Haven 2009
Share