Opdatering af Harman Kardon AVR 255

DSC00233
Så har jeg opdateret vores Harman Kardon anlæg og det har fixet et par småfejl/features.
Da jeg ikke lige havde en COM port på min Mac måtte jeg fixe opdateringen med en lidt sjov opstilling med en micro computer – et projekt som jeg tidligere har makket med men aldrig har fået afsluttet. Fandt dog senere ud af at jeg kunne have brugt en USB til COM port omformer. Opdateringer kan findes på www.harmankardon.com.

Share

4 thoughts on “Opdatering af Harman Kardon AVR 255

  1. Hej jens, jeg kan forstå du har haft held med at opgradere din avr255. det er ik lykkes mig. grunden til jeg vil opdatere den er i håb om at en mindre fejl blir rettet.. jeg bruger dog ik mac men win 7 og win xp på den anden computer. men kan ik få det til at virke på nogen af dem.. problemt er den ik kan få forbindelse til avr. når jeg kobler den til finder windows selfølgelig ud af der sker noget nyt men kan ik selv finde ud af hvad det er. derfor fortæller jeg den mauelt at der er blevet koblet en av enked til, og der står så den kører uden problemer. men når jeg kommer så langt i opgraderings programmet at jeg skal vælge com port har jeg kun com 3 og vælge imellem. og det virker bare ik.. håber du ved mere end mig og har tid ttil at svare.. på forhånd tak:)

  2. Hej

    Så vidt jeg husker, så er der en knap bag på forstærkeren som du skal aktivere før der kan opdateres. Det er meget vigtigt at følge guiden i opdateringsprogrammet slavisk. Tror jeg prøvede et par gange før det virkede fordi jeg glemte at deaktivere knappen bag på, hvilket skal ske flere gange i installationen.

    Jeg har ikke andre bud på hvad der kan afhjælpe dit problem – jeg har kun opdateret den én gang, og har ikke erfaring med hvad der ellers kan drille. Jeg ved dog at de kan opdatere forstærkeren ved lydspecialisten.dk

    /Jens

Der er lukket for kommentarer.