Mac Book overvejelser

Jeg var lige inde i humac for at se nærmere på en Mac Book, og det endte næsten med et køb. Dog ville jeg lige tænke det igennem over natten og det var ikke helt dumt. Apple er nemlig på vej med en ny udgave af Mac Book og Mac Book Pro, og de nye modeller skulle være lettere, mere strømbesparende og med en ny GPU. Hvornår de nye modeller kommer på markedet er endnu uvist, og ifølge mediamac kan det allerede være i dag. Både i ind og udland rapporterer butikker og kunder om tømte lagre og det i sig selv peger også på nye modeller.

Derfor tror jeg at jeg venter med at købe en Mac Book. Det vil være lidt surt at købe en ”forældet” model lige inden den nye udkommer, for jeg vil jo gerne have den nyeste.

Ud over disse spekulationer står jeg i et dilemma da man kan få Mac Book i sort og den klassiske hvide farve. Jeg synes at den sorte er ret speciel og da den har en mat overflade kommer men ikke til at døje med ”fedt-fingre” på den. En ulempe er dog at ledninger og tilbehør kun eksisterer i den klassiske hvide farve, og derved er den sorte farve ikke så gennemført som ved den hvide model. Men den sorte skiller sig ud fra den store mængde hvide Apple laptops, hvilket jeg godt kan lide. Igen kan jeg godt lide når noget er gennemført, så jeg ved ikke hvad jeg skal vælge.

Share