Så er der en Mac Book på vej til mig

Jeg skrev tidligere at der måske var en ny udgave af Mac Book på vej, og den er netop kommet på markedet. Forskellen på den nye og den gamle model er at der i den nye er en 2.16 GHz Intel Core 2 Duo Processor hvor der i den tidligere model var en 2 GHz Intel Core 2 Duo processor. De nye Mac Books byder på samme Intel Graphics Media Accelerator 950, som i de gamle modeller, Slot-loading optical drive, Built-in AirPort Extreme (med understøttelse af 802.11n), FireWire 400 samt to USB 2.0 porte, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.0+EDR og kan derudover udrustes med maskimalt 2 GB ram og harddiske på op til 200 GB.

Jeg har lige bestilt en hvid Mac Book med den nye processor og 120 GB harddisk og 1 GB ram og nu glæder jeg mig til at få den leveret på adressen. Det bliver lidt af en omvæltning at skulle bruge operativsystemet Mac OS X i forhold til Windows XP, men jeg har leget en del med forskellige Linux distributioner så jeg forventer ikke at det bliver et problem. Og det gør skam heller ikke noget at maskinen er UNIX baseret. Sådan ser den ud:

Sådan ser min kommende hvide Mac Book ud

Prisen er helt i orden og jeg sparer nu 1.681,25 kr. i forhold til hvad en Mac Book med samme udstyr kostede tidligere i dag så det er total fedt.

Share