Mac Book’en er faldet godt til

Fredag eftermiddag modtog jeg min Mac Book og efter at have brugt en del tid med den her i weekenden, må jeg sige at den er faldet godt til. Det er en bette lækker sag med en udemærket ydeevne. Den har kørt en del World of Warcraft her i weekenden – dog ikke uden en smule blæserstøj.

Jeg har lidt at vænne mig til da en Mac virker en smule anderledes end en Windows-baseret computer. F.eks. skal der noget af en kombination til for at lave krøllede parenteser, og copy-paste foregår nu med æble+c/v i stedet for ctrl+c/v. Men det er nu spændende at prøve noget nyt, og jeg vil sige at den er meget mere underholdende at bruge min Mac Book end min Windows-baserede IBM Thinkpad T60.

Importering, organisering og redigering af fotos er meget godt integreret, hvilket ligeledes gør sig gældende med musik. Der kræves ikke yderligere programmer for at arbejde med lyd og billeder da iPhoto og iTunes er med som standard. Og med Neooffice som er et open source projekt, har jeg hvad der svarer til Microsoft Office pakken uden at det koster mig noget.

Share