Billeder fra haven

Vores have er ret frodig for tiden, nu hvor starten af denne sommer har været ret fugtig. Og det kan skam ses på planterne i haven der nyder godt af det fugtige klima. Det gør ukrudtet desværre også så jeg har haft en del at se til her i foråret. Jeg har lige været ude for at knipse et par billeder af planterne. Herunder er et af dem og jeg synes nu at mit digitalkamera gør det ret godt…

Haven 2007

Det er ikke så ofte at jeg bruger kameraet, men det er nok mere et udtryk for at der ikke sker så meget for tiden. Men det gør der helt sikkert efter Lenes eksamen – hun er ved at lægge sidste hånd på specialet inden det skal afleveres her den 12 juni. Derefter skal vi lidt rundt omkring så vi kan få lidt frisk luft frem for at sidde i lejligheden det meste af tiden. Tror den står på nogle ture i Aalborg Zoo, Randers regnskov og de øvrige steder som Daza medlemskortet giver adgang til, og så skal kameraet helt sikkert tages i brug igen.

Share