Smart elmåling med efergy e2 classic 2.0

e2_efergy_energy-monitor2
Har du brug for at blive klogere på dit elforbrug? Så kan jeg anbefale efergy e2 classic 2.0 som kan logge elforbruget trådløst hvert 6. sekund. Senderen monteres med en klemme omkring de tre faser der kommer ud af elmåleren som er instelleret af elforsyningen.

Modtageren kan overføre data til PC og Mac ved brug af medfølgende software, og det er muligt at indtaste pris pr. KWh og dermed følge sit forbrug i både KWh og kr. Desuden kan data eksporteres til Excel så man selv kan lave grafer m.m. på data fra måleren.

Har men ikke plads til montering af de tre klemmer, så kan man i stedet købe en anden måler som kan monteres på de fleste elektroniske målere. Norgo har bl.a. lavet en måler som kan købes flere steder i danske butikker: Norgo energy wireless. Denne kan dog ikke aflæses fra PC eller Mac.

Share