Forår i skovbunden

skovbund_1

Efter tre års arbejde med anlægning af et skyggebed i haven, er det nu lykkedes at etablere et bed der minder om en skovbund som næsten ikke skal vedligeholdes. Lige nu blomstrer erantis, krokus, almindelig vorterod, julerose og vintergækker, samtidigt med at prydløg og hyacinter er på vej op mellen de indiske jordbær som dækker af for græs og ukrudt.

Da vorterod ikke er til at slippe af med, så kunne jeg lige så godt se om jeg kunne inddrage dem og dette gøres bedst ved ikke at forstyrre jorden for meget. Senere består bedet af masser af hosta i alle størrelser, lupin, skilla, brudeslør i skyggen af kirsebær, sommefuglebusk, hassel og en velvoksen blodløn. Jeg synes selv at det er blevet ret flot og samtidigt ser det ret naturligt ud uden for stramme linier (de findes heldigvis andre steder i haven).

Share