Ny web-side til Special Butikken Himmerland

Jeg er begyndt at opsætte en CMS baseret web-side til min fars forretning, Special Butikken Himmerland. Web-siden vil være kompatibel med langt de fleste browsere og vil være mulig at opdatere, redigere og administrere via et web-interface. Jeg anvender Joomla open source CMS system som anvender en Mysql database. Det er meget let at sætte en web-side op via dette CMS system, og du har mulighed for at følge udviklingen af side her: Special Butikken Himmerland A/S.

Hvis du selv vil anvende Joomla på din web-side kan du hente det gratis på Joomla.dk. Du skal også have et domæne og et sted at hoste din web-side. Dette kan one.com helt sikkert hjælpe med, og det er tilmed billigt.

Share

One thought on “Ny web-side til Special Butikken Himmerland

Der er lukket for kommentarer.